Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

All the Light We Cannot See: eerste blik op oorlogsdrama van Netflix

  •  
18-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1354 keer bekeken
  •  
ATL_103_Unit_00503RC3

De miniserie met Mark Ruffalo en Hugh Laurie komt van de scenarist van Peaky Blinders en de regisseur van Stranger Things.

Foto credit: Netflix

De release is nog een behoorlijke tijd weg, maar Netflix onthulde vandaag alvast een eerste blik op het oorlogsdrama All the Light We Cannot See. De vierdelige miniserie laat zien hoe gedurende een tijdspanne van tien jaar de levens van twee mensen steeds verder met elkaar verwikkeld raken: nieuwkomer Aria Mia Loberti speelt Marie-Laure Leblanc, een blind Frans meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog haar toevlucht zoekt bij haar oom, en Louis Hofmann (Dark) speelt Werner Pfennig, een briljante Duitse tiener met een expertise in het repareren van radio’s die gedwongen wordt om voor de nazi’s te werken. Mark Ruffalo (I Know This Much Is True) en Hugh Laurie (The Night Manager) zijn te zien als respectievelijk de vader en de oom van Marie-Laure.

De miniserie is een tv-bewerking van het gelijknamige boek van Anthony Doerr, dat bekroond werd met de Pulitzerprijs. Shawn Levy (Stranger Things) regisseerde de afleveringen en ontwikkelde de serie samen met scenarist Steven Knight (Peaky Blinders).

All the Light We Cannot See verschijnt 2 november op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!