Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Hoe denken jongerenpartijen over armoede? | Jonge Stem

theme-icon
Geld
  •  
15-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
139 keer bekeken
  •  
Geld

© Christian Dubovan - Unsplash

Wat moeten we doen om armoede te bestrijden? Is een eenmalige toeslag – zoals bijvoorbeeld de energietoeslag – voldoende? Of is er iets anders nodig? Dit zijn de plannen van vertegenwoordigers van de jongerenafdelingen van politieke partijen.

Meer lezen over dit onderwerp?

Thema's:

theme-icon
Geld
   theme-icon
#ikredhetnietmeer

Meer over:

tweede kamerverkiezingen 2023, de jonge stem, armoede, bestaanszekerheid
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (1)

markysneakers
markysneakers15 nov. 2023 - 13:16

mooie lezers en lezeressen, ik mag mij prijzen omdat ik al geniet van mijn vervroegd pensioen en een deel salaris ontvang. de kosten daarentegen rijzen mij mij n pet teboven; verhoging waterschapsbelasting, verhoging ziektekosten verzekering en waarschijnlik ook de eigenbijdrage. ik heb meegelopen op de beide manifestaties "bestaanszekerheid"en klimaat manifestatie in de hoop dat onze nieuwe leiders naar de gewone mens kijken als een melkkoe die voor de grote graaiers [ aandeelhouders van ziekteverzekeringen , grote nationale bedrijven] hun banksaldo zien verdampen. omdat ik een negatief banksaldo heb van -€2250 al voor 4 maanden; heb ik het risico genomen om in zee te gaan met een crypto-coin Broker. nikolas G schmidt. hij heeft met mijn € 10.000 gefraudeerd en ik ben nu nog verder van huis.. schuldhulpverleing gesprek mee gehad en ik kan het nog redden. ik mag van geluk spreken dat ik in een riante huurpositie bevind van € 517,00 per maand in het centrum van amsterdam. ik pleit voor ; specialisten gaan beslissen over ziekenhuis behandeling, grote winstgevende bedrijven meer belasting bijdragen, vliegtax op vliegvakanties. eigen bijdrage afschaffen, nieuw eerlijker ziektekosten systeem.. mark taminiau

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!

Gerelateerd

Meer over dit onderwerp