Sfeerfoto van Academy
Academy
Academy

De snelste route naar het maken

Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken.
Academy

Over Academy

BNNVARA Academy is dé snelste route naar een carrière in de media. Bij de Academy, het leer-werktraject van de omroep, worden jonge talenten in een halfjaar klaargestoomd tot mediaprofessionals.
 
De geselecteerde kandidaten kunnen direct aan de slag op de redacties van Vroege Vogels, Kassa , 101Barz, Spuiten en Slikken, De Nieuws BV / B.V.S.C en van Typisch om het vak onder de knie te krijgen of ze kunnen content maken voor de online kanalen van BNNVARA of de radioprogramma’s van BNNVARA op NPO Radio 1, 2 en 3FM.
 
BNNVARA heeft een lange traditie als het gaat om talentontwikkeling. Onder anderen Filemon Wesselink, Frank van der Lende, Nesim el Ahmadi, Angelique Houtveen, Tim Hofman, Emma Wortelboer, Sahil Amar Aïssa en Jurre Geluk zijn begonnen bij de Academy. Maar ook achter de schermen van BNNVARA en ver daarbuiten hebben tientallen makers hun roots liggen bij dit interne opleidingstraject. Met de Academy wil BNNVARA talent de kans geven om zich te ontwikkelen tot volwaardig mediamaker, waarbij praktijkervaring en masterclasses hand in hand gaan. Daarbij worden ze begeleid door ervaren professionals uit de eigen organisatie.
Klinkt de Academy als dé plek voor jou? Meld je dan aan voor één van de functies. Aanmelden kan tot en met vrijdag 28 augustus.