Sfeerfoto van Academy
Academy
Academy

De snelste route naar het maken

Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.
Academy

Nieuw idee?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën!
BNNVARA staat voor vrijheid, vooruitgang en verandering. Maar we denken ook dat het beter kan. Meer open, gelijkwaardig en rechtvaardigheid. Dit bereiken we niet alleen. Heb jij een idee dat hierbij aansluit?

Schrijf het op
Schrijf een plan met de volgende punten. Probeer kort en bondig te blijven, het moet immers goed te lezen zijn door onze collega’s. Een plan mag door een individu maar ook met een groep worden ingestuurd.

 1. Idee in het kort
  In een paar zinnen uitgelegd wat je idee is.

 2. Plan uitgebreid
  Wat is de hoofdvraag? Wat wil je vertellen?

 3. Vorm/doelgroep
  Wie is je doelgroep en hoe wil je dit aan hen vertellen? (Indien mogelijk pilot versie, video of audio. Upload grote bestanden via WeTransfer. Plaats de link van de download via wetransfer hierbij.)

 4. Kanaal
  Op welk kanaal wil je jouw verhaal delen? Op YouTube, via televisie, op evenementen of juist iets totaal anders. Laat je niet beperken tot 1 kanaal. Sky is the limit.

 5. Vergelijkbare projecten
  Onderzoek of er al soort gelijken verhalen zijn gedeeld. Hoe is dit verteld? En wat maakt jouw idee anders dan de andere.

 6. Waarom moet dit gemaakt worden?
  Waarom moet jouw idee met de wereld worden gedeeld? Wat maakt dit urgent?

 7. Waarom past dit bij BNNVARA?
  Waarom wil je samenwerken met BNNVARA? Sluit je idee aan bij de visie van BNNVARA?

 8. Eerder werk en cv
  Heb je al iets gemaakt waar je trots op bent? (Upload grote bestanden via WeTransfer. Plaats de link van de download via WeTransfer hierbij.) Graag zien we je eerdere werk en je cv.

We kijken er naar uit!

Stuur je plan naar: academy@bnnvara.nl