Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Timothy Filius - Camjo Alicante

28-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
378 keer bekeken
  •  
Timothy

Ik ben Timothy Filius
Mijn leeftijd is 26
Ik woon in Amsterdam 
Mijn functie bij de Academy is Camjo bij ALICANTE 

De grootste les die ik, tot nu toe, heb geleerd bij de Academy is je bent tot zoveel meer instaat dan je misschien zelf zou denken met de juiste mensen om je heen.
Het leukste wat ik, tot nu toe, heb gedaan bij de Academy is het op locatie filmen en interviewen van mensen met de meest uiteenlopende verhalen. Plekken waar ik zonder dit traject normaal nooit terecht gekomen zou zijn. 
Als ik met 1 item de wereld zou kunnen veranderen, dan zou dit gaan over hoeveel impact vriendelijkheid, respect, geduld en toehoren kan hebben op een harmonieuze samenleving. En doormiddel van bepaalde elementen in dit item, elk mens aangesproken te laten voelen. Zodat dat we allemaal eventjes op dezelfde golflengte zitten en dat je je ook is in een ander kan verplaatsen.

In mijn tinder bio zou staan als je heel snel achter elkaar "raise up lights" zegt, klinkt het alsof je "razor blades" zegt met een Australisch accent. Echt zo. Zoek me op. Geen wonder dat ik nog steeds single ben.
Al mijn geld gaat uit aan sneakers, lekker eten en een licentie die ik al maanden vergeet op te zeggen. Thx for the reminder.
Ik kan uren praten over het universum, psychologie en Breaking Bad.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.