Academy

Talentday-zenuwen? Check deze 6 tips!

21-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
75 keer bekeken
  •  
Zenuwen
Morgen is het zover: de Talentday! De grote dag voor mensen die het willen maken in de media. Ben jij erbij? Dan ben je misschien al een beetje zenuwachtig. Word je zenuwen de baas met onze 5 tips.

1. Adem in en uit

Het klinkt als een cliché, maar even een keer goed in en uit ademen doet wonderen. Spreid je armen en adem diep in en uit. Door goed adem te halen kun je heel snel rustig worden.

2. Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als je de route al hebt gepland, je spullen de avond van tevoren hebt klaargelegd en ook je outfit al hebt bedacht, voel je je al een stuk relaxter. Gelukkig voor jou helpt Arda je al een beetje op onze Instagram . Check de highlights voor de route en zijn tips.

3. Kom op tijd (maar niet te vroeg)

Op tijd zijn zorgt ervoor dat je je eenmaal hier wat chiller voelt. Maar overdrijf het niet. Als je al uren van tevoren aanwezig bent, heb je juist de kans dat de zenuwen weer enorm gaan opspelen.

4. Lach

Met een lach komt er een stofje in je lichaam vrij dat je zenuwen kan verminderen. Easy, toch?

5. Drink een kopje koffie minder

Ook al is dat kopje heel erg lekker, het bevat misschien wat veel cafeïne. Als je al gestrest bent, is teveel cafeïne niet aan te raden. Het maakt je juist schrikkerig en gespannen.

6. RELAX

Maak je geen zorgen: bedenk dat je er misschien niet zo nerveus uitziet als jij zelf denkt. 
Delen: