Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Pien Peeters - Redacteur en Producer Radio

24-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
507 keer bekeken
  •  
Pien

Ik ben Pien Peeters
Mijn leeftijd is 25
Ik woon in Rotterdam
Mijn functie bij de Academy is radio redacteur en producer

De grootste les die ik, tot nu toe, heb geleerd bij de Academy is trust your gut, speak your mind. Of in gewoon Nederlands: durf op je instinct te vertrouwen en laat van je horen als je ideeën hebt. 
Het leukste wat ik, tot nu toe, heb gedaan bij de Academy is
bij zoveel verschillende programma’s (Sanders Vriendenteam, Spijkers met Koppen, Vroeg!, Gaan!, De Nacht van..) achter de schermen mee kunnen kijken. En mijn eerste reportage over Stichting Ambulancewens, waarbij ik ook mee mocht met iemands laatste wens. Heel indrukwekkend.
Als ik met 1 item de wereld zou kunnen veranderen, dan zou dit gaan over 
mentale gezondheid. 

Al mijn geld gaat uit naar eten
Ik kan uren praten over domme fun facts over veel te niche onderwerpen – wist je dat de orka en de eland elkaars natuurlijke vijanden zijn?

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.