Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Parissima - redacteur bij Kassa

17-02-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
192 keer bekeken
  •  
Parissima
Ik ben: Parissima Rauf
Vrienden noemen mij: Paris, kleine of Raufje

Mijn leeftijd is: 36
Ik woon in: Den Haag

Mijn hobby’s zijn: Bloggen over culturele events op mijn eigen platform: ideastogoandgrow.nl, citytrips en uit eten gaan met vrienden. Op pad gaan met mijn vriend Mathijs en baby Rosie.
Mijn superkracht is: Ik denk dat ik mij goed kan inleven in andere mensen. Door aandachtig te luisteren en door te vragen zijn mensen bereid om veel over zichzelf te vertellen.
Dit liedje krijg ik niet meer uit mijn hoofd: Mandarine Girl -Booka Shade.
Welk snoepje ben ik: Een skittle, fris en fruitig 😉.

Wat ik doe bij de BNNVARA Academy: Redactie voor het consumentenprogramma Kassa.
Mijn leukste BNNVARA Academy ervaring is: Eén van de eerste uitzendingen waar ik aan mee mocht werken was een speciale uitzending met een grote groep mensen met hulpmiddelen in de studio. Heel bijzonder om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Daarnaast was de actie ‘#RegelHet’, om de minister op te roepen tot actie, een groot succes!
Mijn grootste leerpunt van de Academy is: Wat moet een goede redacteur allemaal kunnen en in huis hebben? Past dit werk bij mij? Ik wil graag na dit traject weten wat die vaardigheden zijn en me deze eigen hebben gemaakt.
Ik ben het meest trots op: Dat ik ben toegelaten tot de BNNVARA Academy! Met een baby en de reistijd naar Den Haag is het elke dag weer een uitdaging om alles logistiek voor elkaar te krijgen. Maar heel erg de moeite waard!

Ik wil nog leren: Het liefst zou ik over een half jaar zelfstandig als volwaardige redacteur meedraaien op een redactie.
Later word ik: Redacteur en columnist. En wie weet presenteer ik dan wel een misdaadprogramma. Als mijn oude en nieuwe werk samen kunnen komen lijkt me dat heel tof!

Waar ik aan mee heb gewerkt: Aan verschillende items die te zien zijn in de uitzendingen van Kassa, o.a. over hulpmiddelenproblematiek, zorgplafonds en laadtarieven voor elektrische auto’s!
Delen: