Academy

Mike - Redacteur/producer bij Gaan!

  •  
06-01-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
378 keer bekeken
  •  
Mike-Bewerkt

Ik ben  Mike
Vrienden noemen mij  Mikey White Socks 
Mijn leeftijd is 27 jaar
Ik woon in  Nijmegen
Vooropleiding  Leraar Aardrijkskunde en Sociale Geografie
 
Mijn hobby’s zijn Ik voetbal graag maar mijn kruisband is helaas afgescheurd waardoor ik dit nu niet kan doen. Lezen, schrijven en wandelen in het bos doe ik ook graag.
Mijn superkracht is  Mijn relaxtheid.
Dit liedje krijg ik niet meer uit mijn hoofd Holocene van Bon Iver.
Als ik een dier was dan zou ik  Een luiaard zijn, lekker relaxt en tranquillo.  
Favoriete BNNVARA-programma en waarom? Floortje aan het Einde van de Wereld. Zij heeft gesprekken met mensen die echt iets bijzonders te vertellen hebben. Hele gewone maar ook hele bijzondere mensen.
Hoe omschrijf je jezelf in drie woorden? Relaxt, rustig en vriendelijk.
Vertel iets over jezelf wat bijna niemand van jou weet? Toen ik op Sunny Beach was, dacht ik dat ik mijn pinpas was kwijtgeraakt en ik heb deze toen direct laten blokkeren. Later kwam ik erachter dat deze nog gewoon in mijn broekzak zat. Dit heb ik nooit aan de vrienden verteld die mij toen geld moesten lenen.

Wat ik doe bij de BNNVARA Academy: Radio producer en redactie. Het houdt in dat je dingen voor de radio-uitzending voorbereidt en zorgt dat het tijdens de uitzending goed verloopt. Je maakt de presentatie teksten en je zoekt er audiofragmenten bij. Nu doe ik dit bij het radioprogramma Gaan!
Hoe heb jij de aanmeldingsprocedure ervaren? Ik heb er eerst heel lang mee gewacht. Ergens op een papiertje had ik staan dat ik me moest opgeven. Uiteindelijk heb ik mij aangemeld en ben ik ook nog uitgekozen!
 
Mijn leukste (tot nu toe) BNNVARA Academy ervaring is  dat ik mee loop bij allemaal verschillende programma’s op verschillende zenders, van Felix Meurders bij NPO Radio 5 tot aan Giel Beelen bij NPO Radio 2. Op deze leer ik overal nieuwe toffe dingen!
Ik wil nog leren: hoe ik verhalen kan maken die passen bij de Radio.

Later word ik:  Wat ik wil! Ik zie wel waar het me brengt. 

 

Delen: