Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Max Terpstra - Allround Maker Baksteen

28-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3779 keer bekeken
  •  
maxx 2

Ik ben Max Terpstra
Mijn leeftijd is 23 jaar
Ik woon in Amsterdam
Mijn functie bij de Academy is Allround Maker 

De grootste les die ik, tot nu toe, heb geleerd bij de Academy is dat jouw idee niet het beste idee is, vaak niet zelfs. En dat er heel veel andere leuken ideeën zijn waar je veel meer mee kunt. 
Het leukste wat ik, tot nu toe, heb gedaan bij de Academy is onderzoeken waarom de vriendschap tussen Ralph de Boer en mij nog niet zo goed werkt.. Al moet ik zeggen dat ik het ook totaal niet erg vond om een schilderij te maken en hiermee naar de kunstbeurs te gaan!
Als ik met 1 item de wereld zou kunnen veranderen, dan zou dit gaan over de kracht en impact van de vorm van kunst en dat we niet zo moeten focussen op de inhoud.

In mijn Tinder bio zou staan een VPRO-Flowerboy met zo veel zelfspot dat ‘ie zelfs durft te erkennen dat ‘ie een VPRO-Flowerboy is. 
Al mijn geld gaat uit naar de torenhoge huurprijzen van Bos en Lommer
Ik kan uren praten over Paolo Sorrentino, Martin Scorsese, Spinvis, liefde.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.