Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Marloes - Online redacteur Radio

07-01-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
824 keer bekeken
  •  
Marloes-Bewerkt

Ik ben  Marloes
Vrienden noemen mij Marloesoe of Mar  
 
Mijn leeftijd is  25 jaar (met pijn in mijn hart)
Ik woon in Amsterdam  
Vooropleiding  International Media en Entertainment Management in Breda.
 
Mijn hobby’s zijn Dansen in mijn kamer, squashen, films en tv-series kijken en gewoon chillen met vrienden.
 Mijn superkracht is Vliegen
Dit liedje krijg ik niet meer uit mijn hoofd I Don’t Care  van Ed Sheeran en Justin Bieber
Als ik een dier was dan zou ik Een Olifant zijn. Zij zijn altijd vrolijk en af en toe lomp.
Favoriete BNNVARA-programma en waarom? Nachtdieren met Rianne vind ik heel leuk. Ik vind het tof dat je zoveel mensen op straat ziet en allemaal een verhaal te vertellen hebben.
Hoe omschrijf je jezelf in drie woorden?  Nuchter, spontaan en aardig
Vertel iets over jezelf wat bijna niemand van jou weet?  Ik ben ooit bij een concert geweest van Justin Timberlake, we hadden VIP-tickets geregeld via zijn fanclub. Tijdens het concert heb ik zijn hand aangeraakt en had het toevallig gefilmd, heb nooit gedacht dat ik zo hysterisch kon zijn.  

Wat ik doe bij de BNNVARA Academy Online radioredactie. Op dit moment ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de socials van het programma Gaan! Ik maak online video's en foto's, gerelateerd aan het programma.   
Hoe heb jij de aanmeldingsprocedure ervaren? Ik vond het wel spannend aan het begin omdat ik al een baan had. Ik vond de opdrachten pittig. Omdat ik er echt uit wilde springen heb ik goed de tijd genomen voor de opdrachten. De Talentday tijdens deze coronatijd was gek maar ik heb tijdens deze dag leuke mensen ontmoet die allemaal hetzelfde doel hadden. 
 
Mijn leukste (tot nu toe) BNNVARA Academy ervaring is De verkiezingen. Er was zoveel te zien en te doen bij de radio: Veel lijstrekkers en je kon veel content maken. Daarnaast mocht ik in de videoclip spelen van Sanders Vriendenteam.
Ik wil nog leren  Ik wil wel iets steviger in mijn schoenen leren staan. Ik denk dat ik dat in de mediawereld wel kan leren. En ook meer out of de box denken.
 

Waar ben je tot nu toe het meest trots op? Hoe ik mijzelf heb ontwikkeld in een halfjaar tijd. Ik wist nooit zo goed wat ik wilde doen binnen de media en waar ik nou echt goed in was, maar die twijfels zijn zeker weg.
Later word ik : Geen idee, zolang er een combinatie is van media en verhalen ;-)

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.