Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Baksteen - Luisterwerk: "Mijn dochter is overleden aan een cosmetische ingreep’’ deze operaties in het buitenland blijken levensgevaarlijk.

08-05-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
144 keer bekeken
  •  
foto julie hari

Luisterwerk - de Podcast - Baksteen

In Luisterwerk, de podcast van het nieuwe platform Baksteen van BNNVARA, bespreken we iedere twee weken een onderwerp dat jongeren aan het hart gaat. Luisterwerk is een aanvulling op de talkshow Aan Tafel van Baksteen. We interviewen altijd een gast die een andere kijk of ervaring heeft op het onderwerp dan de gasten die Aan Tafel komen te zitten.

Sharida (39) overleed onlangs door de gevolgen van een cosmetische ingreep in het buitenland. ‘’Mam, ik hou van je. Zorg je voor mijn kinderen?’’ dit zijn de laatste woorden die Julie Hari van haar dochter hoort. In deze aflevering spreken we Julie (moeder van Sharida) en Mike Winter (oom van Sharida) over deze heftige ervaring.
(link podcast)
Delen: