Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Baksteen - Luisterwerk: Asma el Ghalbzouri "Ik geloof in mensen accountable houden"

05-06-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
762 keer bekeken
  •  
99e84c48-77a5-46a9-be48-3f3e8738f3f4
"Ik heb er nog steeds geen woorden voor", aldus journalist Asma el Ghalbzouri. In onze podcast Luisterwerk spreekt Stijn met haar, nadat ze zich online uitsprak tegen Ismail Ilgun omdat hij een programma over de shaming- en exposingcultuur mocht presenteren voor de VPRO. In zijn zoektocht naar slachtoffers had hij om de hulp gevraagd van Youness Ouaali: een man die beschuldigd wordt dat hij zélf exposed en shamed. Ismail werd ontslagen door Asma's inzet, maar dat had grote gevolgen.

In Luisterwerk, de podcast van het nieuwe platform Baksteen van BNNVARA, bespreken we iedere twee weken een onderwerp dat jongeren aan het hart gaat. Luisterwerk is een aanvulling op de talkshow Aan Tafel van Baksteen. We interviewen altijd een gast die een andere kijk of ervaring heeft op het onderwerp dan de gasten die Aan Tafel komen te zitten.
Delen: