Academy

Lisanne - Radio redactie/productie

07-01-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
737 keer bekeken
  •  
J-Bewerkt

Ik ben Lisanne
Vrienden noemen mij Lies, Lisan of San
Mijn leeftijd is 25 jaar
Ik woon in Utrecht
Vooropleiding De kunstacademie, ik zit in het 2e jaar en heb momenteel een tussenjaar.
 
Mijn hobby’s zijn Koken en muziek maken.
Mijn superkracht is Associëren, ik kan de gekste associaties leggen.
Dit liedje krijg ik niet meer uit mijn hoofd Dreams van Fleetwood Mac
Als ik een dier was dan zou ik Sowieso een kat zijn! ‘Geef mij nu liefde..’
Favoriete BNNVARA-programma en waarom? De Grote Donorshow heeft vroeger veel indruk gemaakt. Ook door de enorme impact van dit programma. En dit programma is een van de redenen waarom ik graag bij BNNVARA aan de slag wilde.                                                                       
Hoe omschrijf je jezelf in drie woorden? Dromer, licht activistisch en ‘ogen op de eindstreep en gaan’.

Wat ik doe bij de BNNVARA Academy Radioredactie en productie. De uitzending maken, de voorbereidingen daarvan en uiteindelijk mag ik het programma ook regisseren. Ik doe dingen als gasten regelen, voorgesprekken houden en voorbereiden van spelletjes. Tijdens de show zelf zorg ik ervoor dat alles goed gaat en ook dat er een plan B, C en D is voor als het niet goed gaat.             
Hoe heb jij de aanmeldingsprocedure ervaren? Ik was eerst best wel bang. Ik ken de Academy al een aantal jaar en ik twijfelde of ik me kon aanmelden omdat ik het idee had dat ik niet cool genoeg was. Ik had geen zin om aan een soort Idols mee te doen. Maar toen ik hier binnenkwam was het heel relaxed.
De opdrachten lagen wel in mijn straatje. Ik heb er nachten aan gezeten omdat ik zo aanstond maar ik vond het gewoon leuk.
 
Mijn leukste (tot nu toe) BNNVARA Academy ervaring is Tijdens de ochtenddienst met Luc van 3FM won er iemand een prijs en toen moest ik ineens heel hard springen, klappen en schreeuwen voor de winnaar. Het grappige van dat moment was dat het hele Vriendenteam (redacteuren en crew van het volgende radioprogramma) dit allemaal zagen gebeuren.  
Ik wil nog leren: Het Lubachje, het effect dat hij heeft op mensen en hoe hij mensen beïnvloedt en overtuigt. Dat trucje is vast wel te leren. Kortom, ik wil weten welke formule ik moet toepassen om mensen mee te nemen en te laten nadenken over bepaalde dingen en vervolgens aanzetten tot beweging.

Later word ik Ik weet niet wat later is.
Ik hoop dat ik altijd door mag blijven doorgroeien en mag blijven leren. 

Delen: