Sfeerfoto van Academy
Academy
Academy

De snelste route naar het maken

Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.
Academy

Laurens - crossmediale contentmaker

24-02-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
120 keer bekeken
  •  
Laurens
Ik ben: Laurens
Vrienden noemen mij: Lau

Mijn leeftijd is: 24
Ik woon in: Utrecht

Mijn hobby’s zijn: Spokenword, alleen op de dinsdagavond naar de film, te veel bier drinken en zodoende schaamteloze verhalen sprokkelen op de zaterdagavond.
Mijn superkracht is: Ik ben de ultieme drama-queen.
Dit liedje krijg ik niet meer uit mijn hoofd: Who's That Girl – Madonna.
Als ik een snoepje was dan zou ik zijn: Een zuur beertje.

Wat ik doe bij de BNNVARA Academy: Crossmediale contentmaker bij de afdeling Digital.
Mijn leukste BNNVARA Academy ervaring is: Het filmen van een metal-concert in Purmerend, of all places. Hier filmde ik een scene voor een klein videoportret dat ik aan het maken was.
Mijn grootste leerpunt van de Academy is: Leren je leven te organiseren.
Ik ben het meest trots op: Ik zet dingen nu in mijn agenda. Nee, grapje. Ik vond het heel tof om op het BNNVARA-festival een item te draaien met twee deelnemers van ‘Je Zal Het Maar Hebben’.

Ik wil nog leren: Statistieken, zoals YouTube Analytics en Facebook Business Manager, wil ik nog iets beter begrijpen. Ook wil ik video's maken die het best op een online platform werken.
Later word ik: Professionele rouwer, dan word ik ingehuurd om op begrafenissen te huilen. Ook wil ik een ‘’kick-ass‘’regisseur/schrijver worden die ook online weet hoe storytelling werkt.

Waar ik aan mee heb gewerkt: It's A Mans World, Trippers en het BNNVARA-festival.