Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Judith Holzmann - Online Redacteur Kassa

28-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
746 keer bekeken
  •  
Judith

Ik ben Judith Holzmann 
Mijn leeftijd is 24 jaar
Ik woon in Utrecht
Mijn functie bij de Academy is online redacteur bij Kassa. Ik schrijf artikelen voor de website en ben momenteel bezig met het opzetten van een podcast.

De grootste les die ik, tot nu toe, heb geleerd bij de Academy is The sky is the limit, als je een goed idee hebt dan kun je dat ook realiseren (mits je hard werkt natuurlijk!).  
Het leukste wat ik, tot nu toe, heb gedaan bij de Academy is: Daar ben ik eigenlijk nu mee bezig haha, het maken van die podcast! Het is echt heel leuk om van A tot Z, dus van pitchen tot productie, eindverantwoordelijke te zijn.
Als ik met 1 item de wereld zou kunnen veranderen, dan zou dit gaan over: een feministisch onderwerp of iets omtrent seksualiteit.

In mijn tinder bio zou staan: Dat ik met veel humor en onhandigheid door het leven ga. 
Al mijn geld gaat uit naar lekker eten want daar word ik gewoon heel blij van. 
Ik kan uren praten over ongemakkelijke dingen die mij zijn overkomen of die ik zelf heb veroorzaakt.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.