Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Joshua - Camjo en regisseur bij Spuiten en Slikken

03-05-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
924 keer bekeken
  •  
Foto Joshua

Ik ben Joshua
Vrienden noemen mij Josh of Joshua
Mijn leeftijd is 26 jaar 
 
Ik woon in Hilversum. Daarvoor heb ik in de buurt van Den Bosch gewoond. 
Vooropleiding Ik heb eerst Werktuigbouwkunde in Den Bosch gestudeerd. Tijdens die opleiding heb ik een passie voor film gecreëerd. Daarom ben ik naast mijn opleiding als freelancer aan de slag gegaan als cameraman. Na mijn bachelor ben ik een master Filmproductie gaan doen in Engeland.

Mijn hobby’s zijn als het mooi weer is picknicken, naar het strand met vrienden en in het park barbecueën. Daarnaast zat ik een lange tijd bij een duikvereniging en dook ik voorheen ook veel! Vanwege corona heb ik dit al een tijd niet gedaan.
Mijn superkracht zou zijn Teleporteren. Dit lijkt mij heel vet! Reizen neem zoveel tijd in beslag.. Vandaar woon ik nu ook in Hilversum en niet meer in Brabant.
Dit liedje krijg ik niet meer uit mijn hoofd  Let it Go van FrozenDit is wel echt mijn guilty pleasure. 
Favoriete BNNVARA-programma en waarom? Mijn favoriete BNNVARA-programma is helaas niet meer op tv maar dat was Trippers. Ik vind het programma heel vet omdat het heftige en avontuurlijke verhalen laat ziet van overal in de wereld. Het laatste seizoen vond ik vooral  goed, omdat het echt twee kanten van een verhaal liet zien.
Hoe omschrijf je jezelf in drie woorden? Enthousiast, empathisch en creatief

  
Wat ik doe bij de BNNVARA Academy?  Ik ben Camjo bij Spuiten en Slikken en daar doe ik de regie, filmen en editen. Dit is vooral bij het programma Getest geweest. Nu ben ik ook bezig met een nieuwe programma Face to Face
Hoe heb jij de aanmeldingsprocedure ervaren? De Talentday vond ik best spannend. Je weet nooit van tevoren wat je kan verwachten en ik was zelf nog nooit op het Mediapark geweest. Ik moest gelukkig als eerste van de dag. Dat was heel prettig, want hierdoor was ik meteen van de zenuwen af. Ik was ook redelijk blij met mijn aanmeldingsvideo en het item dat ik gemaakt had en dit werkte ook wel goed voor mijn zelfvertrouwen tijdens deze dag.

  
Mijn leukste (tot nu toe) BNNVARA Academy ervaring is het filmen van een aflevering van Getest. Dat was de aflevering 'Ademhalen'. Buiten dat vind ik het leuk dat ik nieuwe mensen leer kennen en dat het team gezellig is om mee te werken!
Waar ben je tot nu toe het meest trots op?  In het algemeen ben ik trots op dat ik mijn passie durf te volgen.


Ik wil nog leren spelen met belichting en meer bezig zijn met de visuals. Ik ben daar ook beter in dan bijvoorbeeld het editen. Ik zou daar dan ook graag meer over willen leren. 


Later word ik in ieder geval iets in de film of televisiewereld. En dan natuurlijk het liefst iets op de camera afdeling. ;-)

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.