Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Jaimy Hop - Camjo Baksteen

28-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
427 keer bekeken
  •  
Jaim

Ik ben Jaimy Hop
Mijn leeftijd is 25      
Ik woon in Rotterdam
Mijn functie bij de Academy is Camjo bij Baksteen

De grootste les die ik (tot nu toe) heb geleerd bij de Academy is  dat je altijd een duidelijke insteek moet hebben om iets goeds te kunnen maken, anders raak je de (rode) draad kwijt.  Gaandeweg leer ik daarbij ook steeds betere keuzes maken in de edit. 
Het leukste wat ik (tot nu toe) heb gedaan bij de Academy is het maken van ‘Les van Laris: Anticonceptie’. Omdat ik het een belangrijk onderwerp vind waar meer over gesproken mag worden. En de manier waarop we het hebben aangepakt en in elkaar hebben gezet, daar ben ik best een beetje trots op. 
Als ik met 1 item de wereld zou kunnen veranderen, dan zou dit gaan over gelijkheid. Niet denken in verschillen, maar in overeenkomsten.

In mijn Tinder bio zou staan nee
Al mijn geld gaat uit naar eten bestellen. Als je de Academy doet, heb je geen tijd meer om te koken.  
Ik kan uren praten over apen

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.