Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Fransje Verduijn - Online Redacteur Radio

24-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
232 keer bekeken
  •  
Fransje

Ik ben Fransje Verduijn
Mijn leeftijd is 24 
Ik woon in Nijmegen
Mijn functie bij de Academy is online redacteur bij de radio

De grootste les die ik, tot nu toe, heb geleerd bij de Academy is gewoon aanpakken! Nieuwe dingen kunnen eng zijn, maar er zijn zoveel mogelijkheden. Ik heb geleerd er head-first in te duiken en aan de slag te gaan; op welke manier dan ook komt het allemaal op z’n pootjes terecht!
Het leukste wat ik, tot nu toe, heb gedaan bij de Academy is meewerken aan 3FM Serious Request! Dat was echt een gigantische en bijzondere productie. Om dat achter de schermen mee te mogen maken was echt ontzettend gaaf!
Als ik met 1 item de wereld zou kunnen veranderen, dan zou dit gaan over hoe we de wereld zo snel mogelijk kunnen verduurzamen. 

In mijn Tinder bio zou staan ''als jij in de kroeg liever rustig een biertje staat te drinken dan dat je losgaat op de dansvloer, verschillen wij als mensen fundamenteel te veel om een match te kunnen zijn''
Al mijn geld gaat uit naar kleding, koffie, feestjes en concerten
Ik kan uren praten over het spelletje waar ik een klein beetje verslaafd aan ben. Ondertussen speel ik het al meer dan een jaar en ik ben nog steeds heel erg geïnvesteerd! 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.