Logo Academy
Bij BNNVARA zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom hebben we de BNNVARA Academy, een opleidingstraject speciaal voor de grootste mediatalenten die het verschil willen maken. In een halfjaar tijd worden jonge talenten klaargestoomd tot mediaprofessionals.

Arda - presentator bij Academy TV

29-05-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
228 keer bekeken
  •  
Het BNNVARA Academy vriendenboekje: Arda
Naam: Arda  
Zo noemen vrienden mij: Ard / Urd / Ardypardy (niet mijn favoriet)  

Leeftijd: 23
Woonplaats: Utreg, Utka, 030.

Mijn lievelingskleur is: Groen.
Mijn lievelingseten is: Kaasstengels van de Appie ga ik écht lekker op.
Mijn hobby’s zijn: Rugby, films uitzoeken op Netflix en vervolgens niet kijken, concerten bezoeken, hier en daar een festival pakken. En een occasioneel optreden als MC op feestjes.

Hoe omschrijf je mij in drie woorden? Behulpzaam, respectvol en soms ietwat onzeker wat blijkbaar onnodig is volgens Eva (mede-presentatrice).
Welke celebrity lijkt het meest op mij? Kit Harington, je weet wel, Jon Snow van GoT.

Wat ik doe bij BNNVARA: Presenteren voor Academy TV.
Mijn leukste BNNVARA Academy-ervaring: Met de Academy tourbus op pad gaan is echt goud, zeker een aanrader! Daarnaast elke draaidag, love the job.
Wat is mijn grootste leerpuntje van de BNNVARA Academy? Teveel om op te noemen man, de Academy stoomt je klaar op elk mogelijk vlak voor de mediawereld. Iets noemen zou het ander te kort doen.

Waar ben ik het trotst op? De serie Male Model die ik heb gemaakt samen met Gijs (ex-Academy - hij heeft nu een grote mensen baan op de vierde verdieping). Hierin kaarten we onzekerheid bij mannen omtrent hun lichaam aan.
Later word ik: Mocht het niks worden in de media lijkt profvoetballer mij wel wat.

Wat is de beste vraag die ik aan iemand kan stellen? 'Hoe ziet je perfecte dag eruit?' Gegarandeerd een goed gesprek als gevolg.

Mijn mind-exploding levenswijsheid aan jou: Als journalistieke levenswijsheid? Ga ervoor, verhalen zijn er om verteld te worden. Als levenswijsheid: Als het tv-logo links bovenin verdwijnt tijdens het tv kijken, komt er reclame. Ga rustig naar het toilet joh!
Delen: