Academy

Andrie - Camjo regisseur bij 101Barz

06-01-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
559 keer bekeken
  •  
andrie-bewerkt

Ik ben: Andrie
Vrienden noemen mij: Fle Fle 
 
Mijn leeftijd is 22 jaar 
Ik woon in Groningen 
Vooropleiding  MBO-niveau 4 audiovisueel
 
Mijn hobby’s zijn Filmen en editen. Heel af en toe gamen en met vrienden zijn.
Mijn superkracht is Super betrouwbaar
Dit liedje krijg ik niet meer uit mijn hoofd Daar met jou van KA
Als ik een dier was dan zou ik Een kameleon zijn. Ik zit goed op mijn plek maar I blend in as well.
Hoe omschrijf je jezelf in drie woorden? Betrouwbaar, creatief en ergens ook wel lief.

Wat ik doe bij de BNNVARA Academy  Ik ben camjo en regisseur en op dit moment mag ik een grote documentaire editen over een legende uit de Hiphop scene; Unique. Daarnaast moet ik scenes en sessies voor deze documentaire filmen.  
Favoriete BNNVARA-programma en waarom? 101Barz natuurlijk. Maar ik vind Spuiten en Slikken ook heel bijzonder omdat de presentatoren speciaal voor de kijker nieuwe dingen (drugs) uitproberen en dingen bespreken waar niet iedereen bij stilstaat. 
Hoe heb jij de aanmeldingsprocedure ervaren? Best wel makkelijk want ik had al een jaar stagegelopen bij 101Barz. Ik vond het zo leuk en voelde me er zo thuis dat ik had besloten om me aan te melden voor de Academy.
Maar ik vond het wel spannend om hier weer naartoe te komen. Ik moest mezelf wel weer echt bewijzen, dus ik stond er met zwetende okseltjes. Als opdracht voor de Talentday moest ik een nieuw format bedenken voor 101Barz. Dat vond ik erg leuk om te doen! 
 
Mijn leukste (tot nu toe) BNNVARA Academy ervaring is In deze tijden waardeer je de korte kleine momenten. Dus elkaar zien op kantoor en op Teams zijn nu mijn leukste momenten.  
Ik wil nog leren: Ik wil leren beter te communiceren met mensen en nog bekwamer te worden in het filmen zodat mensen weten wat ik ermee bedoel.  
 
Later word ik Een grote regisseur met hopelijk een nominatie voor een Oscar. 

 

Delen: