Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Drukbezochte locaties voor en tijdens quarantaine

09-05-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Times Square

© GetCoulson - Shutterstock.com

Het blijft een gek gezicht. De straten zijn veel leger dan normaal, niet meer alle winkels hebben hun deuren geopend en op de drukstbezochte plekken ter wereld kan je bijna een speld horen vallen. Is het inmiddels een vreemd gezicht geworden om veel mensen bij elkaar te zien op foto's? We nemen jullie mee naar een paar drukbezochte plekken, die nooit eerder zo griezelig leeg waren.
De Markthal, Rotterdam (Nederland)
We beginnen dichtbij huis. Bij een plek waar je misschien al weleens wat hebt gedronken of waar je tussen de eettentjes hebt rondgestruind. Anno 2020 zijn veel van deze eetkramen gesloten, wachtend totdat we er straks weer onze lunch kunnen halen.
Markthal

© Gerard Koudenburg - Shutterstock.com

Buckingham Palace, Londen (Engeland)
Waar normaal duizenden mensen per dag een bezoek komen brengen aan het paleis om de wisseling van de wacht te zien, zijn er nu alleen nog maar een paar voorbijgangers te spotten.
Buckingham palace

© Asvolas - Shutterstock.com

Brandenburger Tor, Berlijn (Duitsland)
Bij de Brandenburger Tor, de enige overgebleven stadspoort van Berlijn, zijn er in deze tijd amper nog mensen te bekennen.
Brandenburger Tor

© katuka - Shutterstock.com

De toren van Pisa, Pisa (Italië)
De plek waar honderden al dan niet duizenden Instagramfoto’s per dag werden gemaakt met de scheve toren, staat er in deze tijd alleen voor.
Toren van Pisa

© PhotoFires - Shutterstock.com

Times Square, New York (Verenigde Staten)
Times Square: hét culturele centrum van New York. De plek die nooit slaapt. Of toch wel? Zelfs op misschien wel het meest druk bezochte plein ter wereld kan je de bezoekers nu bijna op twee handen tellen.
Times Square

© Marco Rubino - Shutterstock.com

Senso-ji Tempel, Tokyo (Japan)
De grootste, oudste en meest bekende tempel van Tokyo zal ook even op zich moeten laten wachten. Voorheen kwamen mensen hier om te wensen voor een leven lang geluk. Nu zal dat vanaf de woonkamer moeten gebeuren.
Asakusa tempel Tokio

© artapartment - Shutterstock.com

Nog meer lege en bekende bestemmingen zien? Kijk dan hier live mee via de webcam.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.