Wil jij je ook inzetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving? Kom bij ons werken!

BNNVARA Academy

28-02-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6269 keer bekeken
  •  

BNNVARA Academy is dé snelste route naar een carrière in de media. Bij de Academy, het leer-werktraject van de omroep, worden jonge talenten in een halfjaar klaargestoomd tot mediaprofessionals.
 
De geselecteerde kandidaten kunnen direct aan de slag op de redacties van bijvoorbeeld Vroege Vogels, Kassa, Kinderen voor Kinderen, 101Barz, Spuiten en Slikken, De Nieuws BV en Gaan! of op de redacties van de radioprogramma’s van BNNVARA op NPO Radio 1, 2 en 3FM en het online platform Baksteen, om het vak onder de knie te krijgen.
 
BNNVARA heeft een lange traditie als het gaat om talentontwikkeling. Onder anderen Sahil Amar Aïssa, Raïsha Zeegelaar, Tim Hofman, Emma Wortelboer zijn begonnen bij de Academy. Maar ook achter de schermen van BNNVARA en ver daarbuiten hebben tientallen makers hun roots liggen bij dit interne opleidingstraject. Met de Academy wil BNNVARA talent de kans geven om zich te ontwikkelen tot volwaardig mediamaker, waarbij praktijkervaring en masterclasses hand in hand gaan. Daarbij worden ze begeleid door ervaren professionals uit de eigen organisatie.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar https://www.bnnvara.nl/academy.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.