NPO
Sfeerfoto van Werken Bij

Werken Bij

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Alles wat we doen staat in dienst van een gelijkwaardige en eerlijke samenleving.
Werken Bij

Stages

fotozingen
BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we talloze evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, Sanders Vriendenteam, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA staat voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving.

We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dát willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Wij; de leukste omroep van Nederland, bieden verschillende toffe, leerzame stages aan. Een omgeving waar je keihard kan knallen. Eigen initiatief loont. En je na een half jaar smeekt of je alsjeblieft die schoolbanken niet meer in hoeft.

Benieuwd naar onze stages? Ga dan naar Mediastages.nl