Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

You komt 26 december naar Netflix

  •  
22-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
You
Penn Badgley (Gossip Girl) raakt volledig geobsedeerd door Elizabeth Lail (Once Upon a Time).
In You stapt de beginnende schrijfster Guinevere Beck (Elizabeth Lail) de boekhandel van Joe Goldberg (Penn Badgley) binnen. Joe raakt in de ban van Guinevere en doet er alles aan om haar hart te veroveren: hij begint haar te volgen en struint internet en social media af op zoek naar allerlei intieme details over haar leven. Wat begon als een onschuldige 'crush' wordt al snel een gevaarlijke obsessie. Alleen Guinevere's beste vriendin Peach (Shay Mitchell uit Pretty Little Liars) lijkt door te hebben dat ze te maken heeft met een stalker die tot werkelijk alles in staat is. You is een adaptatie van het boek van Caroline Kepnes, en is afkomstig van Greg Berlanti ( Riverdale ) en Sera Gamble ( Supernatural ). Leslie Morgenstein ( Gossip Girl , Pretty Little Liars) is één van de producenten.
In Amerika wordt You nu uitgezonden door zender Lifetime, waar het eerste seizoen halverwege is. Bij ons verschijnen alle tien de afleveringen 26 december op Netflix.
Bekijk ook de eerder verschenen trailer voor You.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief