Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Wolf: thrillerserie van de BBC verschijnt in september op HBO Max

  •  
31-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4772 keer bekeken
  •  
WolfBBC

© BBC / Hartswood Films / Sam Barker

Een geplaagde detective (Ukweli Roach) komt op het spoor van twee mannen (Iwan Rheon en Sacha Dhawan) die een sadistisch spel spelen met een welgestelde familie.

De duistere thrillerserie Wolf, die eerder dit jaar op tv in première ging bij de BBC, verschijnt volgende maand op HBO Max. De zesdelige reeks volgt de geplaagde detective Jack Caffery (Ukweli Roach uit Annika), die nog altijd geobsedeerd is door de man die volgens hem in de jaren negentig zijn destijds tienjarige broertje vermoordde. Ondertussen wordt een welgestelde familie in een afgelegen landhuis geterroriseerd door twee mannen (Iwan Rheon en Sacha Dhawan) die een sadistisch spelletje spelen. Wanneer beide verhaallijnen met elkaar kruisen onstaat er een race tegen de klok. Wolf is een adaptatie van de boeken van Mo Hayder, die door Megan Gallagher (Grenseland) voor tv werden bewerkt. De serie is afkomstig van de producenten van Inside Man en Sherlock en werd geregisseerd door onder meer Kristoffer Nyholm (The Killing).

Wolf is vanaf 14 september te zien op HBO Max.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief