Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

What/If: trailer voor serie met Renée Zellweger

  •  
13-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
What/If
De actrice uit Bridget Jones laat haar duistere kant zien in de thriller van de maker van Revenge.
What/If laat zien wat er gebeurt als fatsoenlijke mensen hun normen en waarden laten varen en besluiten moreel onverantwoorde dingen te doen. Renée Zellweger is in de serie te zien als de mysterieuze Anne Montgomery, die een lucratief maar tegelijk ook erg dubieus voorstel heeft voor een pasgetrouwd stel dat in geldnood zit. De thrillerserie is het eerste tv-uitstapje voor de Bridget Jones-actrice die een Oscar won voor haar rol in Cold Mountain. Ze is in What/If te zien met onder anderen Jane Levy ( Castle Rock ), Blake Jenner (American Animals), Samantha Ware (Glee) en Keith Powers (Famous in Love). Het scenario is afkomstig van Mike Kelley (de bedenker van Revenge , dat in Nederland momenteel te zien is bij Ziggo en bij Videoland) en Robert Zemeckis (Flight) produceert.
Het eerste seizoen van What/If verschijnt op 24 mei bij Netflix. De makers zien de serie als een anthologie; een eventueel tweede seizoen zou andere acteurs krijgen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief