Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Westworld S02 onthult trailer en premièredatum

  •  
05-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Westworld
Robots willen een nieuwe wereld bouwen in de Super Bowl-trailer voor het tweede seizoen van Westworld.
Zender HBO maakte ook de (Amerikaanse) releasedatum bekend; de eerste aflevering van de nieuwe reeks verschijnt op 22 april. Bij ons in Nederland gaat het seizoen een dag later op 23 april van start bij Ziggo. Westworld is gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton (Jurassic Park). Het verhaal speelt zich af in een door Robert Ford ( Anthony Hopkins ) gebouwd attractiepark, waar bezoekers zich in het oude Westen kunnen wanen, compleet met levensechte robots. Aan het einde van het eerste seizoen kwamen de robots  echter in opstand. In de nieuwe tv-spot worden de beelden van die opstand begeleid door de voice-over van Evan Rachel Wood, die in de serie gestalte geeft aan robot Dolores. Voor het tweede seizoen werd Katja Herbers (Divorce) aan de cast toegevoegd, terwijl Talulah Riley (gastvrouw Angela) en Louis Herthum (de vader van Dolores) gepromoveerd werden tot ‘regulars’.
Het was voor het eerst in twintig jaar dat HBO weer geld uitgaf aan zendtijd tijdens de Super Bowl. Ook Netflix ( The Cloverfield Paradox ), Amazon ( Jack Ryan ) en Hulu ( Castle Rock ) debuteerden gisteren peperdure tv-spotjes.
Lees ook de recensie van Westworld en luister naar de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief