Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Versailles S03 komt naar NPO Start Plus

  •  
07-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
74 keer bekeken
  •  
Versailles S03
Het tweede seizoen verschijnt later deze maand op NPO Start Plus en seizoen drie is in februari aan de beurt.
Het historische drama Versailles is afkomstig van David Wolstencroft (de bedenker van Spooks) en Simon Mirren (één van de scenaristen van Spooks). Het eerste seizoen opent in het jaar 1667, wanneer de geplaagde Koning Louis XIV (George Blagden uit Vikings ) van Frankrijk de opdracht geeft tot de bouw van wat het mooiste kasteel in heel Europa moet worden: Versailles. De eerste reeks van Versailles werd vorige maand beschikbaar gesteld op NPO Start Plus, waar vanaf 18 januari ook het tweede seizoen te bekijken is. Daarin trek Koning Louis ten strijde tegen zijn aartsvijand Willem van Oranje. Het derde seizoen wordt beschikbaar gesteld op 15 februari. Daarin krijgt de koning van Frankrijk onder meer te maken met protesten tegen zijn hoge belastingen.
Het derde seizoen van Versailles (wederom tien afleveringen) is vanaf 15 februari te bekijken op NPO Start Plus. Een tv-première is er (nog) niet. Bekijk alvast de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief