Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Once Upon a Time S07 onthult eerste trailer

  •  
25-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
One upon a time
Een compleet nieuw hoofdstuk begint in de eerste trailer voor het zevende seizoen van Once Upon a Time.
De cast van de fantasieserie werd na het zesde seizoen namelijk flink opgeschoond. Eerst besloot Jennifer Morrison de serie te verlaten en vervolgens werd bekend gemaakt dat ook Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Jared Gilmore, Rebecca Mader en Emilie de Ravin niet meer terug zouden keren. In de seizoensfinale kregen veel personages dan ook hun ‘happy end’, maar de deur naar meer afleveringen werd wel open gehouden door middel van een 'flash forward'. Er was namelijk te zien hoe *spoilers* een inmiddels volwassen Henry Mills (nu gespeeld door Andrew J. West uit The Walking Dead) kennismaakt met zijn eigen dochter, die hem laat weten dat zijn familie hem nodig heeft. Naast West zijn er in seizoen zeven nog wel rollen voor oudgedienden Lana Parrilla, Robert Carlyle en Colin O’Donoghue.
Het zevende seizoen van Once Upon a Time gaat in Amerika op 6 oktober in première. De eerste vijf seizoenen zijn momenteel te bekijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief