Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Undercover binnenkort van start op NPO 2

  •  
13-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
67 keer bekeken
  •  
Undercover
De serie gaat 1 december in première op televisie en komt dan ook in zijn geheel naar NPO Start Plus.
De zesdelige miniserie van de BBC volgt Maya Cobbina (Sophie Okonedo), een Engelse advocate die al twintig jaar lang de onschuld van Rudy Jones (Dennis Haysbert), een man in Louisiana die ten onrechte is veroordeeld voor moord, probeert te bewijzen. Thuis leidt ze een gelukkig leven met haar toegewijde echtgenoot Nick (Adrian Lester), ondanks dat ze geplaagd worden door de dood van hun goede vriend Michael Antwi, een activist die op mysterieuze wijze overleed in de cel. De waarheid is met veel zorg verborgen, maar Maya krijgt alsnog de kans om het voorval tot de bodem uit te zoeken. Undercover werd bedacht door Peter Moffat, bekend van de miniserie Criminal Justice, dat later nog een succesvolle Amerikaanse remake zou krijgen in de vorm van The Night Of op HBO.
Undercover gaat op 1 december in première op NPO 2. Voor de liefhebbers wordt op diezelfde dag de complete serie ook online beschikbaar gesteld bij NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief