Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Twisted Metal: serie gebaseerd op videogame komt naar Amazon Prime Video

  •  
25-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1063 keer bekeken
  •  
Twisted Metal

© Sony Pictures

De komische actieserie over een 'bezorger' die zich een weg baant door een dystopisch Amerika heeft rollen voor Anthony Mackie en Stephanie Beatriz.

De komische actieserie Twisted Metal is in Nederland vanaf donderdag 8 februari te zien bij Amazon Prime Video. De reeks speelt zich af in een dystopisch Amerika, waar steden inmiddels goed afgeschermde vestigingen zijn geworden. Buiten de steden, waar criminelen de dienst uitmaken, moet John Doe (Anthony Mackie uit The Falcon and the Winter Soldier) met gevaar voor eigen leven een geheimzinnig pakketje bezorgen. Onderweg maakt hij onder meer kennis met een mysterieuze vrouw (Stephanie Beatriz uit Brooklyn Nine-Nine) die het aan de stok heeft gekregen met een genadeloze agent (Thomas Haden Church uit Sideways). Twisted Metal is een (losse) tv-bewerking van de videogame van Sony. De serie werd bedacht door Rhett Reese en Paul Wernick (Zombieland, Deadpool) en Michael Jonathan Smith (Cobra Kai).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief