Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tv-versie van actiefilm True Lies in de maak

  •  
18-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
True Lies
Zender Fox werkt aan een tv-versie van het door James Cameron geregisseerde True Lies.
Marc Guggenheim (Arrow) neemt het script voor zijn rekening en McG (die onlangs ook de Lethal Weapon-reboot schoot voor Fox) zal de eerste aflevering regisseren. James Cameron is volgens de website Deadline aan boord als producent, maar het is afwachten hoe ‘hands on’ zijn betrokkenheid straks zal zijn, aangezien de regisseur momenteel werkt aan vier (!) nieuwe Avatar-films. True Lies werd geschreven (het was een remake van een Franse film) en geregisseerd door Cameron zelf. De actiefilm uit 1997 draait om een superspion (Arnold Schwarzenegger), die zijn werk voor zijn gezin verborgen houdt en zich thuis voordoet als een saaie computerverkoper. Jamie Lee Curtis (dit weekend weer bevestigd voor de nieuwe Halloween-film van David Gordon Green ) won een Golden Globe voor haar bijrol.
James Cameron schreef ooit een script voor True Lies 2, maar de plannen voor het vervolg werden geschrapt vanwege 11 september. Eerder kregen ook zijn Terminator-films een tv-versie in de vorm van The Sarah Connor Chronicles met Lena Headey als Sarah Connor.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief