Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tuca & Bertie: trailer voor animatieserie

  •  
19-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tuca & Bertie Poster
Ali Wong en Tiffany Haddish zijn te horen in de gloednieuwe animatieserie van de makers van BoJack Horseman.
BoJack Horseman trekt misschien niet echt een massapubliek, maar heeft een trouwe schare fans en kreeg zeer goede kritieken, ook van ons. En daarom mochten de makers van Netflix aan de slag met een tweede animatieserie. Tuca & Bertie volgt twee menselijke vogels die in hetzelfde gebouw wonen. Netflix strikte twee populaire comédiennes om hun stemmen in te spreken: Tiffany Haddish (Girls Trip) is te horen als de uitbundige Tuca en Ali Wong ( Hard Knock Wife ) is te horen als de schuchtere Bertie. Ook Steven Yeun, Nicole Byer en Richard E. Grant maken deel uit van de cast. Tuca & Bertie werd bedacht door Lisa Hanawalt, de vormgever van BoJack Horseman, terwijl Raphael Bob-Waksberg, de bedenker van BoJack Horseman, de serie produceert.
Het eerste seizoen van Tuca & Bertie (tien afleveringen) verschijnt 3 mei op Netflix. Bekijk daarnaast deze blik achter de schermen met de makers en de stemacteurs.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief