Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Truelove: Britse dramaserie gaat eind april van start op BBC First

  •  
28-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2781 keer bekeken
  •  
TRUELOVE_PULL ASIDES_002

© BBC Studios

De zwartkomische thriller van de makers van The End of the F***ing World volgt een aantal oude vrienden die na een begrafenis een macaber pact sluiten.

Het bejubelde Britse drama Truelove (2024) is vanaf zondag 28 april te zien op BBC First. De tragikomische thriller draait om de gepensioneerde agente Philippa Leach (Lindsay Duncan uit Birdman) en SAS-veteraan Ken Holding (Clarke Peters uit The Wire), die als tieners ooit geliefden waren en elkaar als zeventigers weer treffen op een begrafenis. Tijdens een gesprek over de dood sluiten ze samen met nog drie andere vrienden een bizar pact: als een van hen een pijnlijke of langzame dood dreigt te sterven, zullen de anderen hem of haar helpen om op een 'waardige' manier te overlijden. Deze macabere afspraak neemt echter al snel een verrassende maar ook gevaarlijke wending. Truelove is afkomstig van de makers van The End of the F***ing World (nu te zien op Netflix) en de aanstaande serie Kaos (later dit jaar te zien op Netflix). De zesdelige reeks ging begin dit jaar in première op het Britse Channel 4.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief