Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracy Oliver pent serie The First Wives Club

  •  
04-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
First Wives Club
Tracy Oliver (Girls Trip) mag een serie gebaseerd op The First Wives Club op papier zetten.
In de originele film sloegen Diane Keaton ( The Young Pope ), Goldie Hawn (Snatched) en Bette Midler (Ruthless People) de handen ineen om wraak te nemen op hun ex-mannen. De tv-versie van Paramount Network speelt zich net als de film af in New York, maar volgens Oliver zal de cast deze keer wat meer diversiteit krijgen. De scenariste schreef onlangs de onverwachte komediehit Girls Trip in samenwerking met Kenya Barris ( Black-ish ). Daarmee werd ze de eerste Afro-Amerikaanse vrouw met een schrijfcredit voor een film die meer dan 100 miljoen dollar opbracht aan de Amerikaanse box office. Oliver schreef tevens de derde Barbershop-film met Barris en werkte met Issa Rae aan de populaire webserie The Misadventures of Awkward Black Girl, dat inmiddels op HBO te zien is als Insecure.
Paramount Network zal op 18 januari de plek van zender Spike innemen. Naast The First Wives Club hebben ze ook nog tv-series als Heathers , Yellowstone en Waco in aantocht.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief