Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: Ryan Adams, Kris Kross Amsterdam en Nine Inch Nails

  •  
28-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1540193236
Welke nieuwe nummers moet u deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie opvallendste releases. Deze week: Ryan Adams, Kris Kross Amsterdam en Nine Inch Nails.
Ryan Adams - To be without you
De Amerikaanse singer-songwriter Ryan Adams keert, na een uitstap richting de rock in 2014, terug naar zijn schitterende alt.country. Op ‘To be without you’, afkomstig van aankomend album Prisoner , zingt de muzikant over zijn recente scheiding. ‘M’n ziel brak in een miljard stukjes terwijl ik dit schreef,’ vertelt Adams over het nummer.
Kris Kross Amsterdam - Are you sure
Het Nederlandse trio Kris Kross Amsterdam heeft op ‘Are you sure’ twee samenwerkingen te pakken. Niet alleen de Britse zanger Conor Maynard doet mee, maar ook de Amerikaanse rapper Ty Dolla $ign. Het resultaat? Dat kan niet anders dan een hit zijn.
Nine Inch Nails - ‘The idea of you’
Nieuw werk van de industrialband rond de mysterieuze zanger Trent Reznor. Ook hier is een gastartiest aanwezig: Foo Fighter Dave Grohl neemt plaats achter het drumstel voor een nummer vol zware riffs en stevige breaks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief