Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: LCD Soundsystem, Demdike Stare en Prophets of Rage

  •  
10-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3623302581
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: LCD Soundsystem, Demdike Stare en Prophets of Rage.
LCD Soundsystem - Call the police
De reünie van LCD Soundsystem vond vorig jaar al plaats, onder andere met een optreden op Lowlands, maar nu is er voor het eerst ook nieuwe muziek. Naast ‘Call the police’ brengt de band uit New York ook het nummer ‘American dream’ uit. Frontman James Murphy heeft al losgelaten dat LCD Soundsystem met een nieuw album bezig is, maar verdere details zijn nog niet bekend.
Demdike Stare feat. Savages - Savage distort
Onlangs hielp Savages-frontvrouw Jehnny Beth al mee aan het Gorrillaz-nummer ‘We got the power’, nu zingt ze op een track van het elektronicaduo Demdike Stare. Het is een duistere track geworden, waarin de Britse zangeres begeleid wordt door steeds intensere beats.
Prophets of Rage - Unfuck the world
Pinkpop-voorpret met een nieuwe track van Prophets of Rage, de supergroep die bestaat uit Rage Against the Machine (minus zanger Zack de la Rocha), DJ Lord en Chuck D van Public Enemy en B-Real van Cypress Hill. De band speelde het nummer, waar alleen nog een live-versie beschikbaar van is, voor het eerst tijdens een concert in Chili.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief