Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: Chvrches, Hall and Oates feat. Train en Matt Maeson

  •  
04-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Chvrches Love Is Dead
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Chvrches, Hall and Oates feat. Train en Matt Maeson.
Chvrches - Never Say Die
Dit is één van m’n favoriete tracks van de nieuwe plaat, omdat het precies laat horen wat we doen - een mix maken tussen donker en licht’, vertelt Chvrches-zangeres Lauren Mayberry. Het nummer is ‘Never Say Die’ en de nieuwe plaat is het aankomende album is Love Is Dead, dat op 25 mei verschijnt. Na de eerdere voorproefjes ‘Get Out’ en ‘My Enemy’ lijkt het weer een fraai stukje synthpop te worden.
Daryl Hall & John Oates feat. Train - Philly Forget Me Not
Het liet allemaal even op zich wachten - ‘Philly Forget Me Not’ is de eerste nieuwe track van Hall and Oates sinds 2002. Het legendarische duo laat zich bijstaan door Pat Monahan, de zanger van Train. De acts gaan de komende zomer samen op tournee.
Matt Maeson - Hallucinogenics
De Amerikaanse singer-songwriter Matt Maeson groeide op met christelijke ouders, die langs gevangenissen trokken om daar op te treden. Pas toen hij op eigen houtje artiesten als Johnny Cash, Jeff Buckley en Nirvana ontdekte, begon Maeson zelf nummers te schrijven. Nummers zoals het intense, naar alt.country neigende ‘Hallucinogenics’.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief