Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tracks: ANOHNI, Jamiroquai en Father John Misty

  •  
01-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1145657271
Welke nieuwe nummers moet u deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie opvallendste releases. Deze week: ANOHNI, Jamiroquai en Father John Misty.
ANOHNI - Paradise
Zangeres ANOHNI (in het verleden bekend als Antony Hegarty van Antony and the Johnsons) slaat wederom de handen ineen met producer Hudson Mohawke. In ‘Paradise' roept ze, begeleid door indrukwekkende beats, op tot een eind van de verwoesting van het milieu. Het nummer is haar eerste nieuwe werk sinds het album HOPELESSNESS , dat vorig jaar verscheen.
Jamiroquai - Automaton
Zanger Jay Kay kondigde al een comebacktournee (met onder andere een optreden op North Sea Jazz) aan, en nu is er ook een eerste nieuwe track. ‘Automaton’, overigens ook de titel van het aankomende nieuwe album, heeft een verrassend elektronisch geluid. De zanger liet zich dan ook inspireren door de opkomst van de kunstmatige intelligentie.
Father John Misty - Two wildly different perspectives
Rond de aanstelling van Donald Trump als president van de VS is Father John Misty vol richting de protestsongs gegaan. En waar hij dat onlangs op ‘Pure comedy’ (de titeltrack van zijn aankomende derde plaat) nog met zijn kenmerkende sarcasme deed, klinkt de zanger op ‘Two wildly different perspectives’ oprecht aangeslagen. ‘Meer kinderen zullen sterven door het ongelooflijk egoïstische immigratiebeleid van de VS,’ schrijft hij bij de release van het nummer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief