Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Walking Dead S09 heeft teaser

  •  
14-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead S08
Fear the Walking Dead is net weer begonnen en 9 oktober gaat ook The Walking Dead weer van start.
Er zal in het nieuwe seizoen van The Walking Dead het één en ander gaan veranderen. Eerst werd bekend gemaakt dat Lauren Cohan (Maggie in de serie) in de aankomende afleveringen minder prominent aanwezig zal zijn, en daarna bleek dat ook Andrew Lincoln (Rick in de serie) straks minder screentime zal krijgen. Op de Comic-Con beurs in San Diego bevestigde Lincoln zelfs dat hij de serie na afloop van het negende seizoen zal gaan verlaten. Zender AMC zou zijn vertrek op willen vangen door Norman Reedus (Daryl in de serie) een grotere rol aan te bieden. Verder zal Jon Bernthal weer even te zien zijn in de aanstaande reeks. Zijn personage Shane kwam in het tweede seizoen om het leven, maar wordt straks vermoedelijk teruggebracht via een flashback of hallucinatie.
Het negende seizoen van The Walking Dead is vanaf 9 oktober te zien Fox. Gisteren werd op zender AMC het vierde seizoen van spin-off Fear the Walking Dead hervat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief