Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Walking Dead S09: bekijk alvast vijf minuten

  •  
04-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead S09
Grote veranderingen in het negende seizoen van The Walking Dead, dat dinsdag van start gaat op Fox.
Voor het negende seizoen werd achter de schermen Angela Kang aangesteld als de nieuwe showrunner. Kang is echter zeker geen nieuwkomer, want ze is al sinds het tweede seizoen bij de serie betrokken. Aan haar de taak om straks het afscheid van Andrew Lincoln in goede banen te leiden, want de acteur die al sinds de eerste aflevering van The Walking Dead gestalte geeft aan Rick gaat de serie binnenkort verlaten zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn gezin in Engeland. Lincoln is uiteraard wel te zien in de opening van het negende seizoen, waarvan hieronder al een 'sneak peek' te bekijken is. Het verhaal maakt een flinke sprong (anderhalf jaar) vooruit in de tijd en we zien Rick en zijn manschappen nieuwe plekken (zoals Washington) bezoeken.
Het negende seizoen van The Walking Dead is vanaf 9 oktober te zien Fox. Komend weekend lees je op de site een uitgebreid interview met showrunner Angela Kang.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief