Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Umbrella Academy: de eerste beelden

  •  
09-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Umbrella Adacemy
De cast van de superheldenserie wordt aangevoerd door Ellen Page (Super, X-Men: The Last Stand).
The Umbrella Academy is een adaptatie van de comics van Gerard Way, ooit de frontman van de band My Chemical Romance. Het verhaal draait om een gezin met superhelden, dat het mysterie rond de dood van hun vader onderzoekt en een apocalypse moet zien te voorkomen. Elliot Page ( Juno ) speelt Vanya Hargreeves, het enige gezinslid dat niet over superkrachten beschikt, en verder zijn ook Tom Hopper (Black Sails) en Robert Sheehan (Misfits) te zien. Daarnaast zijn er rollen voor zangeres Mary J. Blige (die destijds een Oscar-nominatie kreeg voor de Netflix-film Mudbound ) en Cameron Britton (seriemoordenaar Ed Kemper in de Netflix-serie Mindhunter ). De eerste aflevering van The Umbrella Academy werd bedacht en geschreven door Jeremy Slater ( The Exorcist ), maar Steve Blackman ( Fargo , Legion ) is de showrunner.
Het eerste seizoen van The Umbrella Academy verschijnt 15 februari op Netflix. De eerste reeks bestaat uit tien afleveringen met elk een speelduur van zestig minuten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief