Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Tourist: tweede seizoen van Britse thriller start in april bij de NPO

  •  
08-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
14917 keer bekeken
  •  
jamie-dornan-the-tourist-64dc8b5668db0

© BBC / Two Brothers Pictures / All3Media International

De serie van de makers van The Missing volgt een man (Jamie Dornan) met een mysterieus verleden die nu in Ierland op zoek gaat naar antwoorden.

Het tweede seizoen The Tourist, dat begin dit jaar al te zien was op BBC One, gaat volgende maand ook van start bij de NPO: vanaf zaterdag 27 april zie je elke week een nieuwe aflevering op NPO 3 en NPO Start. De thriller volgt Elliot (Jamie Dornan), een man die wakker wordt in een Australisch ziekenhuis en kampt met geheugenverlies. Terwijl zijn leven in gevaar is, probeert hij met de hulp van de lokale agente Helen (Danielle Macdonald) te achterhalen wie hij is. In het tweede seizoen reizen Elliot en Helen samen naar Ierland om de geheimen van Elliots verleden te ontrafelen, waarna ze betrokken raken bij een oude vete tussen twee families. Het tweede seizoen bestaat net als de eerste reeks uit zes afleveringen, die weer allemaal werden geschreven door Harry en Jack Williams. De broers zijn bekend van onder meer The Missing, Angela Black en het vanaf volgende maand op SkyShowtime te bekijken Boat Story.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief