Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Tourist: trailer voor tweede seizoen van BBC-serie

  •  
17-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4599 keer bekeken
  •  
jamie-dornan-the-tourist-64dc8b5668db0

© BBC / Two Brothers Pictures / All3Media International

In het tweede seizoen reizen Elliot (Jamie Dornan) en Helen (Danielle Macdonald) naar Ierland, om de geheimen van Elliots verleden te ontrafelen.

De BBC onthulde de eerste beelden van het tweede seizoen van The Tourist. Er is op dit moment nog geen Nederlandse premièredatum, maar de nieuwe reeks start maandag 1 januari op BBC One. The Tourist volgt Elliot (Jamie Dornan), een man die wakker wordt in een Australisch ziekenhuis en kampt met geheugenverlies. Terwijl zijn leven in gevaar is, probeert hij met de hulp van de lokale agente Helen (Danielle Macdonald) te achterhalen wie hij is. In het tweede seizoen reizen Elliot en Helen naar Ierland om de geheimen van Elliots verleden te ontrafelen, waarna ze betrokken raken bij een oude vete tussen twee families. De serie is afkomstig van schrijvers Harry en Jack Williams (The Missing). In Amerika verschijnt The Tourist binnenkort op Netflix, maar over een Nederlandse release op Netflix is (vooralsnog) niets bekend.

Het eerste seizoen van The Tourist staat nu op NPO Plus en op HBO Max.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief