Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Society: trailer voor tienerdrama

  •  
29-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
The Society
De tieners van een rijk stadje in New-England belanden op mysterieuze wijze in een wereld zonder ouders.
The Society speelt zich af in een rijk stadje, waar de lokale tieners op een dag ontdekken dat alle ouders plots spoorloos verdwenen zijn. Dat betekent in eerste instantie een heleboel lol en gefeest, maar er zit ook een keerzijde aan die vrijheid. Er moet namelijk een nieuwe en ook eerlijke gemeenschap gesticht worden, terwijl er tevens jongeren zijn die vinden dat inmiddels het recht van de sterkste geldt. De serie is dan ook een soort moderne update van het boek Lord of the Flies, de literaire klassieker waarin een groep jongeren gezamelijk moet zien te overleven op een onbewoond eiland. Het tienerdrama werd geschreven door Chris Kesyer (Party of Five, Tyrant ) en de regie van de serie was in handen van Marc Webb (The Amazing Spider-Man, 500 Days of Summer).
The Society is vanaf 10 mei te zien op Netflix. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit in totaal tien afleveringen. Hieronder kun je de trailer voor The Society bekijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief