Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Sinner S02 onthult een trailer

  •  
15-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Sinner S02
Geen Jessica Biel in het tweede seizoen, maar inmiddels is Carrie Coon (Fargo) de cast komen versterken.
In het eerste seizoen van The Sinner speelde Jessica Biel een vrouw die plots een man vermoordde, zonder zelf te weten waarom. Ze werd bij het ontrafelen van haar mysterie geholpen door detective Harry Ambrose (Bill Pullman), die in de tweede reeks richting New York vertrekt, om daar een nieuwe 'moordenaar zonder motief' te ondervragen. Dit keer heeft een 14-jarige jongen (Elisha Henig) zonder een aanwijsbare reden zijn beide ouders vergiftigd. Carrie Coon geeft gestalte aan Vera, een lokale vrouw die belangrijke informatie achter lijkt te houden. Verder is Coons echtenoot Tracy Letts te zien als een oude vriend van Ambrose. Het eerste seizoen van The Sinner werd na de uitzending in Amerika bij ons in zijn geheel toegevoegd op Netflix. Of dat straks ook met het tweede seizoen, dat op 1 augustus van start gaat Amerika, zal gebeuren is nog niet bekend.
The Sinner was eigenlijk bedoeld als miniserie, maar na het onverwacht grote succes (inclusief twee Golden Globe-nominaties) werd er toch een tweede seizoen besteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief