Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Originals S05 start vandaag al op Netflix

  •  
23-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The originals
De première van het vijfde seizoen van The Originals werd vervroegd en de allereerste aflevering is nu al te zien.
In Amerika zou het vijfde seizoen van The Originals in eerste instantie op 20 april (afgelopen vrijdag) van start gaan, maar zender The CW besloot de première naar voren te halen en uit te zenden op woensdag 18 april. De eerder gemaakte deal tussen Netflix en The CW dicteert dat er telkens vijf dagen moeten zitten tussen de uitzending en Amerika en de uitzending in Nederland. En dus startte Netflix al op 23 april (vandaag dus) met het vijfde seizoen. The Originals is een spin-off van The Vampire Diaries, waarvan de eerste zeven seizoen ook op Netflix staan. De aftakking volgt een familie vampiers (met Joseph Morgan als hun leider) in New Orleans. Bedenker Julie Plec gaf vorig jaar aan dat The Originals na het vijfde seizoen helemaal is afgelopen.
Fans van The Vampire Diaries en The Originals kregen onlangs nog een vampierserie om naar uit te kijken: Ian Somerhalder scoorde vorige week de hoofdrol in V-Wars.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief