Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Office: alle seizoenen van Amerikaanse versie komen naar Videoland

  •  
01-07-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
113 keer bekeken
  •  
The Office

© NBC

Het gaat om alle negen seizoenen, bij elkaar goed voor ruim 200 afleveringen, van de mockumentary over de werknemers van papierbedrijf Dunder Miflin.

De Amerikaanse versie van The Office verschijnt vrijdag 12 juli bij Videoland, waarbij alle seizoenen aan het aanbod worden toegevoegd. Waar het Britse origineel slechts twaalf afleveringen en een tweedelige kerstspecial telde, was deze remake goed voor ruim 200 afleveringen. The Office US volgt de werknemers van een Amerikaanse vestiging van het papierbedrijf Dunder Mifflin, waarbij Steve Carell gestalte geeft aan de weinig tactvolle kantoorbaas Michael Scott, die omringd wordt door de overijverige Dwight Schrute (Rainn Wilson), de relaxte Jim Halpert (John Krasinski) en diens love interest Pam (Jenna Fischer), en temp-werker Ryan Howard (B.J. Novak). De serie van showrunner Greg Daniels is vooralsnog ook nog steeds te zien op Netflix. Daniels werkt nu aan een vervolgserie met een nieuwe cast, waarin onder meer Domhnall Gleeson te zien zal zijn.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief