Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Marvelous Mrs. Maisel S02 heeft trailer

  •  
24-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Marvelous Mrs. Maisel S02 poster
Het tweede seizoen van de Emmy-winnende serie is vanaf begin december te zien bij Amazon Prime.
The Marvelous Mrs. Maisel is een komische dramaserie van Amy Sherman-Palladino , de bedenker van Gilmore Girls. Rachel Brosnahan (House of Cards) speelt de hoofdrol als Miriam 'Midge' Maisel, een brave huisvrouw die het gedurende de jaren vijftig probeert te maken als stand-up comedian. In seizoen twee nemen Midge en haar manager Susie (Alex Borstein) hun show 'on the road' (er werd gedraaid in onder meer Parijs en het Catskillgebergte), terwijl ze tegelijkertijd de druk voelt om open kaart te spelen met haar familie (Marin Hinkle en Tony Shalhoub zijn te zien als haar ouders). Het eerste seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel werd genomineerd voor veertien Emmy's en wist er acht te winnen. Brosnahan en Sherman-Palladino vielen beiden in de prijzen en ook Borstein nam enigszins onverwacht een beeldje mee naar huis.
Amazon gaf vandaag de trailer vrij voor het tweede seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel en maakte tevens bekend dat de nieuwe reeks te zien is vanaf 5 december.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief